Laserbehandling

LASER OG MASSAGE/ZONETERAPI

Jeg anvender ofte laserterapi som supplement til massage og zoneterapi.

Menneskekroppens muskler udgør ca. 40 pct. af den samlede vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kuldioxid og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt væk fra musklerne af blodet og lymfesystemet.
Ophobes der for mange affaldsstoffer, hvis vi f.eks. sidder og spænder foran computeren eller træner lidt for hårdt, så bliver musklerne trætte, stive og ømme. Massage løsner og blødgør musklerne, stimulerer lymfesystemet og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk.
Massage forbedrer også blodcirkulationen og dermed blodforsyningen til hudens celler. Derfor har massage også en god effekt på huden – det får huden til at se yngre, sundere og friskere ud, og huden får mere farve og glød.

Massage virker beroligende, afstressende og stimulerende, fordi det også har en virkning på kroppens nervesystem.

Med laserbehandling opnår du med energitilførslen fra laseren en øget
blodgennemstrømning i området omkring de muskler, der behandles. Det giver kunden en fornemmelse af, at smerten mindskes i det aktuelle område, hvor der masseres. Du stimulerer også bortskaffelsen af affaldsstoffer med laseren, hvilket gør den særdeles velegnet til behandling af ømme og stive muskler.

Laseren benyttes på både små og store muskelgrupper, triggerpunkter og akkupunkturpunkter.

I zoneterapien anvender jeg laserterapi som primær stimulation på de
enkelte områder/punkter under foden